Saturday, 23 Aug 2014
You are here:
Customer List PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 13 August 2008 05:33

1. PT. Metro Supermarket Realty, TBK (Property Development)

Solution : YBC Property Management (Property Management Software)

2. Sinar Kalimantan Mandiri  (Leasing Finance)

Solution : YBC Financial (Financial and Inventory Modules)

3. PT. Aloha Snack Unggul (Food Industry)

Solution : YBC Financial (ERP & Financial Modules)

4. PT. Teguh Aman Sejahtera (General Contractor, Construction Machinery)

Solution : YBC Financial (Financial and Inventory Modules)

5. PT. NB Indonesia (Garment Industry)

Solution : YBC Financial (Accounting Modules)

6. PT. Noble Indonesia (Garment Industry)

Solution : YBC Financial (Accounting Modules)

7. PT. Camar Lautan Biru (Forwarding And Cargo)

Solution : YBC Financial (Operational and Financial Modules)

8. PT. Indoboga Jaya Makmur (Food Industry)
Solution : YBC Financial (ERP and Financial Modules)

9. PT. Media Group (Magazine and Advertising)

Solution : YBC Financial (Operational and Financial Modules)

10. PT. NW Industries (General Contractor)

Solution : YBC Financial (Operational and Financial Software)

11. PT. IndoMulti Avitech (Spareparts Distributor)

Solution : YBC Financial (Financial and Inventory Modules)

12. PT. Alphacon Valvindo (Pipe & Valve Manufacuturer)

Solution : YBC Financial (ERP and Financial Modules)

13. PT. Talkindo Selaksa Anugrah (Bread Talk & J.Co Donut)

Solution :  -   YBC Human Capital (H/R and Payroll Modules)

- Web Based Applications Interface to SAP ERP

14. PT. Johnny Andrean Salon

Solution :  -    YBC Human Capital (H/R and Payroll Modules)

- Web Based Applications Interface to SAP ERP

15. PT. Cakung Prima Steel (Iron  and Steel Distributor of Krakatau Steel)

Solution : SAP Business One (Financial and Inventory Modules)

16. PT. Perikanan Nusantara Persero (Food Processing)

Solution : Accurate Accounting Software (Financial,Inventory and Manufacturing Modules)

17. PT. Dua Berlian (Sole Distributor of Johnson & Johnson Indonesia)

Solution : YBC OLAP (Online Analytical Processing Modules)

18. PT. Yosindo Plastindo (Plastic Manufacturer)

Solution : Accurate Accounting Software (Financial,Inventory and Manufacturing Modules)

19. PT. Indomotor (Motor cycle  Sparepart Distributor)

Solution : Accurate Accounting Software (Financial and Inventory Modules)

20. PT. Branky Bumi Asri (Oil Equipment Contractor)

Solution : Customized Web Based Applications.

21. PT. SICAMINDO

Solution : SAP Business One

Last Updated on Tuesday, 10 April 2012 12:28